Vores akademier
Alle deltagere har ”hjemmearbejde” mellem modulerne, der sikrer implementering af teknikkerne. Desuden gives individuel salgssparring.

Hos Morsbøl & Partnere har vi siden 1994 arbejdet med langsigtede udviklingsprogrammer for såvel sælgere på alle niveauer, som for ledere. Vi kalder dem lidt flot for ”akademier” – et ord, som oprindeligt er fra det gamle Grækenland, nærmere betegnet Platons filosofiskole i en olivenlund udenfor Athen, opkaldt efter den græske sagnhelt Akademos.

Adgangen til disse akademier er meget praktisk orienterede. Vi tror nemlig ikke på læring af teori, uden praktisk arbejde – og derfor arbejder alle deltagerne med ”rigtige” kunder og ”rigtige” kolleger i de enkelte forløb. Og der bliver sat mål for succes for hver enkelt kunde eller kollega, der arbejdes med!

Samtidig har vi set, at de bedste resultater af vore kunders investering i medarbejderne, kommer via en grundig forberedelse inden igangsætning af akademiet, hjemmearbejde for deltagerne mellem hvert modul, samt en meget direkte og målrettet, individuel feedback til alle deltagerne undervejs. 

Denne fremgangsmåde er vores kunder særdeles tilfredse med – se nogle udtalelser under afsnittet ”Referencer”