REFERENCER

  • Askalon – Klaus Høi
  • Omron – Thomas Jørgensen
  • Dansac & Hollister – Camilla Pape
  • New Business Ventures – Bjørn Rennemo
  • Cargotec – Vikram Nayak
  • Stryker – Johnny Eriksen
  • Holmris B8 – Martin Drost

– Andre kan findes på LinkedIn

VÆRDIBASERET SALG & DIGITAL TRANSFORMATION

I perioden fra januar til april måned 2021 har vi i Askalon’s danske afdeling gennemgået 6 virtuelle træningsmoduler, samt et opfølgningsmodul for at sikre implementeringen af de tillærte værktøjer.

Målet med træningen var at få tilvejebragt metoder og værktøjer til at bibeholde kontakten med vores kundebase, samt udvide denne i disse Covid-19-tider!

Rejsen vi har været på, har givet mange AHA-oplevelser for teamet, ikke mindst en ”afmystificering” af virtuelle salgsmøder, der nu har betydet, at vi har slået ”all time high” i afholdelsen af samme i marts måned.

Kjeld har med sin tilgang til træningen, formået at få ”alle med ombord”, såvel de unge modige, og de lidt ældre, der ind i mellem tvivler på, om ”det nu også er nødvendigt”. Hans mix mellem korte teorier og masser af praktisk træning har givet både sved på panden og smil på læben – en perfekt tilgang til mit blandede team af såvel nyere kolleger som ældre, mere garvede…

Klaus Høi, Country Manager Denmark, Askalon

Jeg kender Kjeld gennem et samarbejde BASF Coating Services havde med Fokus på “WHO do you want to be” og desuden også individuel ledelses coaching. Kjeld er en utroligt dygtig, engageret og levende tovholder/underviser/coach på sådanne sessioner. Han holder bolden i gang til den er ført helt til målet og sørger altid for at der tales om de lidt mere sårbare emner. Han formår at få folk i tale og han emmer af tryghed så man får lyst til at åbne op i en individuel coaching session. Jeg ville til enhver tid holde kontakten med Kjeld og hvis muligheden bød sig igen ville jeg booke ham til at facilitere større sårbare emner, konflikthåndtering eller individuel coaching. I mine øjne er Kjeld en sand Jyde med en enorm følelse af empati, tryghed, tillid, ballast, viden og god erfaring i bagagen der får ham til at signalere troværdighed og styrke

Camilla Pape, Team Leader Nordic, Dansac & Hollister

Kjeld is the epitome of professional competence. Extremely well prepared and organized. Fantastic targeted in achieving the objectives of his customers. Kjeld and Kjeld’s working methods are able, by comparative simple but very powerful tools, to make your efficiency increase instantly. I can only strongly recommend Kjeld’s services…

Bjørn Rennemo, Director – New Business Ventures

Denne Covid-19-tid har givet os sælgere adskillige store udfordringer i hverdagen: – Hvordan fastholder vi kunderne? Hvordan udbygger vi pipelinen? Hvad gør vi for at bibeholde entusiasmen, og hvad gør vi salgsledere for fortsat at motivere, udfordre og udvikle vores sælgere under de nuværende restriktioner? Efter selv at have været igennem Kjeld’s ”vridemaskine” via SDI-værktøjet, har vi nu påbegyndt ”1-til-1”-træningsforløbet af vores sælgere, som efterfølgende viser væsentligt bedre salgsresultater, nye tilgange til kunderne og markedet, samt en større passion for hverdagens salgsindsatser! Vi får opbygget et fælles sprog i salgsafdelingen, kender bedre til hinandens styrker og svagheder, og får derved den TEAM-ÅND, som jeg ønsker i min organisation

Thomas Jørgensen, Area Sales Manager, Omron

Kjeld O. Morsbøl is an admirable and outstanding Trainer. I attended 3 Modules of Sales Training duly conducted by Kjeld and would like to mention that these Training Modules had been totally different from various Sales Training I have attended. Kjeld was instrumental in putting the entire processes of Sales Management through highly interactive sessions. The sessions had been always a two-way interaction and very seldom we had theory being put across. I was very much impressed with Kjeld’s meticulous approach & attention is given in a detailed manner. He has got an exceptional quality in finding our weaknesses or where we fall short of his expectations and he is very transparent in putting it across to us. He makes sure that we understand our potential and makes us come out with new ideas. Being an external trainer, he very well studied the company’s business, strategies & goals which are very unique and highly appreciable. This reflected in the way the Training Sessions were designed and executed. Also, he was sharp in analyzing our feedback and improving the training sessions next time. His sound understanding of Sales Management and Business as a whole is one of his strengths which makes him an Excellent Trainer. It was a matter of pride and pleasure to get trained by Kjeld and I wish him all the very best for his entire future endeavours’….!!!

Vikram Nayak, Head of Supply Chain Management, Cargotec India

At få det meste ud af enhver salgssituation og have fokus på de rette relationer er altid en udfordring. Hvilken tilgang skal vi vælge for vores forskellige kunder og utallige muligheder? Jeg vil gerne være sikker på at jeg anvender de styrker som er i mit team, på den bedste måde – for samtidigt at teamet indbyrdes kan lære af hinanden. Det var de udfordringer jeg stod med – og har fået løst af Kjeld Olav. På trods af at teamet er forskelligt, har vi nu fundet et fælles sprog internt og eksternt vi benytter os af. Vi kender hinandens styrker og kan dermed styreprocesser og projekter mere målrettet. Vores tilgang til kunderne er ensartet, så jeg sikrer den optimale kundetilfredshed.

Johnny Eriksen, Regional Sales Manager, Stryker

Jeg har gennem et par år haft Kjeld Morsbøl som sparringspartner i forhold til salgsudvikling. Det jeg har oplevet, er en form for transformation fra at være sælger til at blive rådgiver. Særligt evnen til at finde værdi for ens kunder er noget som er blevet synlig gjort under Kjelds træning. Det har betydet et markant øget salg og en forbedring i indtjening. Noget de fleste vil hilse velkommen. Jeg kan på det varmeste anbefale Kjeld, både som træner/sparringspartner, men også som et rart menneske der interesserer sig for en og følger op på om de input man har fået virker.

Martin Drost, Corporate Account Manager, Holmris B8

Kontakt

Udfyld formularen, eller ring til Kjeld på tel. +45 4059 6988 og få en snak…

Tak for din besked - den er nu sendt.
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.